Pártolói tagság

Tisztelt csoport Tagok!

A HU-SECTOR Szurkolói Egyesület a 2020. október 11-én megtartott közgyűlése egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az “egyesületi pártolói tagság” intézményének bevezetését.

Pártoló tagként bármely magánszemély csatlakozhat az egyesülethez, amennyiben 16. életévét betöltötte. Az egyesületi pártolói tagok tájékozódhatnak a HU-SECTOR Szurkolói Egyesület működéséről, részt vehetnek az egyesület közgyűlésein, azonban szavazati joggal nem rendelkeznek! A rendes tagokhoz képest nem elvárás az sem, hogy az egyesület működtetésében aktívan közreműködjenek, mindamellett, hogy a proaktív közreműködés lehetősége mindenki előtt nyitva áll, az egyesület ezt továbbra is örömmel fogadja.

Az egyesületi pártolói tagok jogosultak a Hu-Sector.hu weboldalon és a Handball Ultras Hungary Facebook oldalon meghirdetett szurkolói utazásokra, az egyesület szervezésében történő szurkolásokra előzetesen jelentkezni, valamint az HU-SECTOR Szurkolói Egyesületet érintő szurkolással kapcsolatos kedvezményekben részesülni. Ennek lényeges feltétele, hogy a pártoló tagsági jogviszonyuk a hozzáférés időpontjában fennáll, a pártolói tagsági díj befizetésre került a belső szabályzatban rögzített mértékben, módon és esedékességre, tehát a tagsághoz járó „Pártolói tag-kártya” érvényes!

Jelentkezni a „Belépési nyilatkozat” kitöltésével lehetséges, melyet az egyesület weboldaláról lehet letölteni. Az aláírt nyilatkozat visszaküldésére két lehetőség van, szkennelve a handballultrashungary@gmail.com e-mail címre vagy postai úton a HU-SECTOR Szurkolói Egyesület 2461 Tárnok; Tisza u. 5. postai címre.

A pártolói tagsági díj két naptári évre 4000 Ft, melynek érvényessége a kártya átvételétől kezdődik.

A jelentkezés és a befizetés határidejéről Facebook csoportunkban/oldalunkon tájékozódhatsz  A befizetés  módja az egyesület számlaszámára banki átutalás formájában történik. Eltérő befizető esetében a közlemény  rovatba fel kell tüntetni a belépési nyilatkozaton szereplő nevet, mivel ez a név kerül a kártyára!

A kártyák átvétele személyesen valamelyik soron következő válogatott meccseken, vagy postai úton. További lehetőségekről az elnökséggel külön egyeztetve lehetséges!

A pártolói tagsághoz további újonnan csatlakozni kívánó magánszemélyek esetében az elnökség legkésőbb 10 napon belül dönt a kérelem elfogadásáról, értesítve a jelentkezőt a „Belépési nyilatkozat” aláírásáról. Valamint a visszajelzéstől számított 15 napon belül a szükséges pártolói tagsági díj megfizetéséről, amely feltétele a pártolói tagsági jogviszony hatályba és érvénybe lépésének, és a kártya kibocsájtásának.

A kártya tulajdonosa hozzájárul, hogy személyes adatai bekerülnek az egyesület belső nyilvántartásába, valamint -bizonyos esetekben- a nevének és kártyaszámának nyilvánosságra hozatalához. Továbbá tudomásul veszi, hogy a HU-SECTOR Szurkolói Egyesület szervezésében történő szurkolások alkalmával a rendet és a kulturált viselkedést, szurkolást megtartja, magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, akár a helyi hatóságokkal és rendezőkkel együttműködve. Ellenkező esetben a kártya visszavonását, kedvezményének megvonását eredményezheti.

Köszönettel:
HU-SECTOR Szurkolói Egyesület

Letölthető „Belépési nyilatkozat

HU-SECTOR-partoloi-tag-belepesi-nyilatkozat (PDF dokumentum)

HU-SECTOR-partoloi-tag-belepesi-nyilatkozat (Word dokumentum)

Frissitve 2022.08.26