Bajnokok a bajnokokért!

Egy kedves és megtisztelő megkeresés érkezett az egyesületünkhöz a WonderFlora & CMT Alapítvány önkéntese részéről, még az Európa-bajnokság ideje alatt. Miszerint az alapítvány munkájában és céljában tudnánk e segíteni egy dedikált magyar női válogatott mez felajánlásával.
Legnagyobb örömünkre a Magyar Kézilabda Szövetség, a válogatott és a stáb is első szóra partner volt a megkeresésünkre, melyet külön köszönünk. A csapat technikai vezetőjének közbenjárásával még a torna végére át is vehettük a csapat által aláírt mezt.
Lelkesedésünk átragadt néhány szurkolótársunkra és az általuk felajánlott tárgyak közül még egy eredeti, a férfi kézilabda válogatott által aláírt mezt tudunk felajánlani az alapítványnak.
Ilyen relikviák megszerzése egy igazi kézilabda szurkolónak, válogatott szimpatizánsnak különleges, és ha egyben egy nemes cél megsegítéséhez tud hozzájárulni, akkor még jobban emeli annak eszmei értékét. Ezért nagy örömmel teszünk eleget a megkeresésnek és egyúttal osszuk meg a jótékonysági aukció weboldalát.
A honlap 2023. február 6-án válik mindenki számára láthatóvá, a jótékonysági aukció kommunikációja is ekkor indul el. A tárgyakra két héten keresztül lehet majd licitálni, 2023. február 14-28. között, az alábbi linken.

https://bajnokokabajnokokert.hu/

A HU-SECTOR Szurkolói Egyesület alapítása óta szem előtt tartja a jótékony cselekedeteket és a szurkolás mellett szívesen segít a lehetőségeihez mérten. Szerencsére -sportágtól függetlenül- más szurkolói közösségek is hasonló elven működnek, s ez az egyre nehezedő világunkban igazán fontos. A kézilabdás közösségünkben az eme összefogás még hatványozottabban, a nehézségek ismeretében.
Talán általánosan is elmondható, együtt, közösen, egy célért sikerülhet!

Köszönjük a megkeresést és köszönjük minden résztvevőnek a segítő kezet!
A női kézilabda válogatott, a Magyar Kézilabda Szövetség és a HU-SECTOR Szurkolói Egyesület sikeres munkát kíván a WonderFlora & CMT Alapítványnak, Flórának és társainak pedig minél kevesebb fájdalommal járó előrelépést a gyógyulásban, „szurkolói nyelven” soha ne add fel, harcoljatok!!

Szívélyes üdvözlettel:

Jádi Balázs
egyesületi elnök
HU-SECTOR Szurkolói Egyesület

Bajnokok a bajnokokért!
Bajnokok a bajnokokért!
Bajnokok a bajnokokért!