Éves közgyűlés 2022

Az évi rendes közgyűlésünk 2022 Okt.11-én 18 órakor lesz megtartva. Határozatlan képtelenség esetén ugyanezen napon 18.30 perckor megismételjük a közgyűlést. A közgyűlés a már megszokott módon, elektronikus formában fog lezajlani, amely csatlakozási lehetőségéről a közgyűlés előtti napokban adunk tájékoztatást.

A főbb napirendi pontok:

  1. az egyesületi titkári pozíció megváltozása
  2. az év játékosa díjának megvitatása

A közgyűlés helye:
Google Meet zárt csoport, melyre a meghívókat előtte, 2022.10.10-én kapják meg a pártolói tagjaink.

Minden Pártolói tagnak jelenléti és véleménynyilvánítási joga van az egyesület közgyűlésein, amennyiben a pártolói tagsága érvényes!

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez a zárt csoport CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KÖZGYŰLÉS(EK) MIATT JÖTT LÉTRE! Ebből értelemszerűen következik, hogy csak a napirendi pontokhoz kapcsolódó válaszok, hozzászólások lehetnek!

A közgyűlés gyors és hatékony lebonyolítása érdekében kérek mindenkit, hogy a fenti időpontban gépe előtt maradva kövesse figyelemmel a csoport idővonalát. Mivel a válaszadásra és a szavazásra időkorlát lesz!

Ha valakinek fontos, az egyesületet közvetlenül érintő témája van, amit a fenti pontokhoz érdemes kapcsolni, e-mail-ben jelezze. Erre a következő 3 napban van lehetőség, melynek elfogadásáról az elnökség dönt 3 napon belül!

A közgyűlés jegyzőkönyve ide kattintva hamarosan letölthető.