Éves közgyűlés 2021

Egyesületünk a 2021-es év első rendes, évi közgyűlését március 04-én (csütörtök) 18 órakor online tartja, Bella Dániel-egyesületi titkár javaslatai alapján, az alábbi napirendi pontokkal

  1. Hagyományt teremtő jelleggel 2021 év végétől minden évben szavazzuk meg, hogy az adott időszakban ki volt a legjobb női felnőtt és ifjúsági játékos. Továbbá ehhez egy emlékplakettet/érmét vagy egyéb más emléktárgyat csináltassunk, melyet az MKSZ-el egyeztetve az egyesület képviselői adnának majd át minden alkalommal. Szavazásra jogosult lenne minden tag és pártoló tag.
  2. Szintén hagyományt teremtő jelleggel minden év novemberében vagy decemberében szervezzünk egy karitatív jellegű gyűjtést. Javaslom továbbá, hogy ne pénzt gyűjtsünk, hanem tárgyakat, tartós élelmiszert, stb.

A közgyűlés helye:
Facebook zárt csoport, melyre a meghívókat előtte, 2021.03.02-án kapják meg a pártolói tagjaink.

Minden Pártolói tagnak jelenléti és véleménynyilvánítási joga van az egyesület közgyűlésein, amennyiben a pártolói tagsága érvényes!

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez a zárt csoport CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KÖZGYŰLÉS(EK) MIATT JÖTT LÉTRE! Ebből értelemszerűen következik, hogy csak a napirendi pontokhoz kapcsolódó válaszok, hozzászólások lehetnek!

A közgyűlés gyors és hatékony lebonyolítása érdekében kérek mindenkit, hogy a fenti időpontban gépe előtt maradva kövesse figyelemmel a csoport idővonalát. Mivel a válaszadásra és a szavazásra időkorlát lesz!

Ha valakinek fontos, az egyesületet közvetlenül érintő témája van, amit a fenti pontokhoz érdemes kapcsolni, e-mail-ben jelezze. Erre a következő 3 napban van lehetőség, melynek elfogadásáról az elnökség dönt 3 napon belül!

A közgyűlés határozatképtelensége esetén, a közgyűlést március 10-én (szerda) 18 órakor, megismételt közgyűlés formájában hívom össze!

A közgyűlés jegyzőkönyve ide kattintva letölthető.