Rendkívüli közgyűlés 2020.10.11 meghívó

Rendkívüli online közgyűlést tartunk október 11-én (vasárnap) 19 órakor, az alábbi napirendi pontokkal

  1. Tájékoztatás az egyesületet -pénzügyileg is- érintő partner szerződésekről. A közgyűlésen azokat lehetőség lesz tanulmányozni és állást foglalni. A szavazás, döntés -úgy gondolom- „jelképes”, de ettől függetlenül szavazni kell.
  2. Pártolói tagság bevezetése. A belépéssel kapcsolatos részletes információk áttanulmányozására a közgyűlés folyamán szintén lesz lehetőség. Ezután (a részletek ismeretében) szavazás lesz!

A közgyűlés helye:
Facebook zárt csoport, melyre a meghívókat előtte, 2020.10.10-én szombaton kapjátok meg. Meghívót egyelőre csak a rendes tagsággal rendelkező alapító tagok kapnak!

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez a csoport CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KÖZGYŰLÉS(EK) MIATT JÖTT LÉTRE! Ebből értelemszerűen következik, hogy csak a napirendi pontokhoz kapcsolódó válaszok lehetnek!

A közgyűlés gyors és hatékony lebonyolítása érdekében kérek mindenkit, hogy a fenti időpontban gépe előtt maradva kövesse figyelemmel a csoport idővonalát. Mivel a válaszadásra és a szavazásra időkorlát lesz!

Ha valamelyikőtöknek fontos, az egyesületet közvetlenül érintő témája van, amit a fenti pontokhoz érdemes kapcsolni, e-mail-ben jelezze. Erre a következő 3 napban van lehetőség, melynek elfogadásáról az elnökség dönt 3 napon belül!

A közgyűlés határozatképtelensége esetén, a közgyűlést október 15-én (csütörtök) 18 órakor, megismételt közgyűlés formájában hívom össze!